Festmenu

FESTMENU

Festmenu

- forslag til menu ved afholdelse af selskaber

 

Italiensk Buffet

Friturestegte blæksprutter

Italiensk fiskeret

3 slags bruschetta m. diverse fyld

Lufttørret skinke med melon

Små ristede brød med specialiteter

Tomatssalat

Pizza Margherita

Oliven

Marinerede gulerødder

Soltørrede tomater

Min. 2 pastaretter efter årstiden

Årstidens friske råstegte grøntsager

Kalkuncuvette

Flødekartofler

Årstidens kartofler + stegte med rosmarin

Friskbagte brød

 

Pris for Buffet kr. 295,- pr. pers.

 

Ønskes en lille forret – appetitvækker ...

3 slags Bruschetta på salatbund kr. 75,- pr. pers.

 

Kalkuncuvette kan udskiftes med kalv i Gorgonzola, lam eller oksekød

Mod et tillæg på kr. 45,- pr. person.

 

 

Festmenu

- på buffet

 

Prisen for denne buffet vil være

kr. 340,- pr. person

 

Efterfølgende vil De kunne finde forslag til forskellige forretter,

hovedretter, desserter og natmad.

Sammensætning af menu taler vi om på et møde.

 

Børn 0-2 år gratis – 3-12 år halv pris.

 

Af hensyn til vores specielle tilbehør med gratinerede og marinerede

grøntsager anretter vi hovedret på buffet

Kalv i Gorgonzola med diverse garniture

kr. 255,-

Kalv stegt som vildt med waldorffsalat

kr. 255,-

Rødvinsmarineret svinekam, lam eller kalkuncuvette med div. tilbehør

kr. 235,-

Gammeldags oksesteg med diverse tilbehør

kr. 235,-

Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler

kr. 205,-

Oksemørbrad med årstidens grøntsager og salater

kr. 285,-

(Der er naturligvis vores hjemmebagte

små brød til alle retter)

 

Ønskes dessert eller ost og frugt efter buffet vil prisen

for dette være kr. 95,- pr. person

 

Se evt. under dessert

 

Festmenu

- forslag til menu ved afholdelse af selskaber

 

Italiensk Buffet

Friturestegte blæksprutter

Italiensk fiskeret

3 slags bruschetta m. diverse fyld

Lufttørret skinke med melon

Små ristede brød med specialiteter

Tomatssalat

Pizza Margherita

Oliven

Marinerede gulerødder

Soltørrede tomater

Min. 2 pastaretter efter årstiden

Årstidens friske råstegte grøntsager

Kalkuncuvette

Flødekartofler

Årstidens kartofler + stegte med rosmarin

Friskbagte brød

 

Pris for Buffet kr. 295,- pr. pers.

 

Ønskes en lille forret – appetitvækker ...

3 slags Bruschetta på salatbund kr. 90,- pr. pers.

 

Kalkuncuvette kan udskiftes med kalv i Gorgonzola, lam eller oksekød

Mod et tillæg på kr. 45,- pr. person.

Ønskes ost og frugt efter buffet kr. 125,- pr. person

 

 

Festmenu

- 3 retters menu

 

De vil yderligere kunne finde forslag til forskellige forretter,

hovedretter, desserter og natmad.

Sammensætning af menu taler vi om på et møde.

 

Børn 0-2 år gratis – 3-12 år halv pris.

 

Af hensyn til vores specielle tilbehør med gratinerede og marinerede

grøntsager anretter vi hovedret på buffet

Kalv i Gorgonzola med diverse garniture

kr. 255,-

Kalv stegt som vildt med waldorffsalat

kr. 255,-

Rødvinsmarineret svinekam, lam eller kalkuncuvette med div. tilbehør

kr. 235,-

Gammeldags oksesteg med diverse tilbehør

kr. 235,-

Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler

kr. 205,-

Oksemørbrad med årstidens grøntsager og salater

kr. 285,-

 

Har I specielle ønsker taler vi om det 

Der er naturligvis vores hjemmebagte

små brød til alle retter

 

Ønskes dessert eller ost og frugt efter buffet vil prisen

for dette være kr. 125,- pr. person

 

Morudgaard · Åbakkevej 7 · 5462 Morud · Tlf. 65 96 45 96 · email info@morudgaard.dk

Denne webside bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Ved fortsat at anvende sitet accepterer du vores brug af cookies.

Accepter